Er zijn projecten waarbij het vooral bijzonder en leuk is om er aan te mogen meewerken. Een van die initiatieven komt van de Firma van Buiten. Deze maatschappelijk georiƫnteerde horecaonderneming werkt met medewerkers met een beperking en helpt hen met echt werk. Voor een belangrijk deel van hun werk richten zij zich op de keukenvoorbereidingen van de andere horeca in Delft en daarnaast maken ze bijvoorbeeld de taarten. Daarnaast verzorgen ze lokaal veel catering. De huidige locatie is niet langer geschikt en na een uitgebreide zoektocht is gekozen om zich te vestigen in een mooi circulair tijdelijk horecapaviljoen op de TU Delft Campus Zuid. Dit horecapaviljoen biedt aanvullend de mogelijkheid om ook lunch voor bedrijven te verzorgen, waardoor het voorzieningenniveau voor de bedrijven in het gebied toeneemt en het aantal contactmomenten voor de medewerkers stijgt. Een mooi win-win. Het was mijn taak om dit vanuit de TU Delft mogelijk te maken door daarbij maximale creativiteit te betrachten.
Ik kijk er nu al naar uit om op het terras plaats te nemen.
Tijdsperiode: 2018 – 2020